Over ons

​Ons team bestaat uit drie dierenartsen die elke dag het beste willen voor uw huisdier. Elke dierenarts heeft zijn specifieke interessegebied en volgt regelmatig bijscholingscursussen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de diergeneeskunde.

Dries Goegebeur

Dries Goegebeur

dierenarts

Dries studeerde af in 2004 aan de Universiteit Gent en begon direct te werken in een eerstelijnspraktijk in het Brugse. Daarna volgde een periode waarin hij ging werken in Nederland en Engeland. Terug in België deed Dries onder de vleugels van een ervaren team heel wat ervaring op in verschillende disciplines en kwam ook de voorliefde voor orthopedie en botchirurgie. Na enkele intensieve cursussen en opleidingen aan verschillende Europese universiteiten en de daarbij horende examens leidde dit in 2019 tot een bijkomend diploma - Certificate in Small Animal Veterinary Practice / Orthopaedics. Dries blijft intensieve bijscholingscursussen (orthopedische) chirurgie volgen en blijft zo mateloos gefascineerd en gemotiveerd om huisdieren chirurgisch te helpen.

Dries is ook lid van AOVet*, ESVOT**, VCOT***, SAVAB-Flanders, de Vlaamse werkgroep orthopedie en voorheen ook van de Vlaamse werkgroep neurologie.

* global network of surgeons, scientists, and other relevant groups highly specialized in the field of veterinary surgery of the musculoskeletal system - ** European Society of Veterinary Orthopaedics and Traumatology - *** Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology​


Interesses: Orthopedie, chirurgie, neurologie

Astrid Six

Astrid Six

dierenarts

Astrid studeerde af aan de universiteit van Gent in 2015 en ging vervolgens naar Italië om een jaar Erasmus+ te volgen in een drukke groepspraktijk. In de twee jaar die hierop volgenden deed ze verschillende bijscholingen over echografie en vervolledigde ze een externship in exoten en echografie in Rome. In september 2018 streek ze in Ingelmunster neer en werkte ze zich snel in in de dierenartsenpraktijk. Astrid staat in voor de tandheelkundige verzorging van jullie huisdieren en ook in de geneeskunde van konijnen en knaagdieren verdiept ze zich graag.Interesses: echografie, tandheelkunde, knaagdieren

Delphine Vandenbulcke

Delphine Vandenbulcke

dierenartsassistente

Delphine studeerde in 2018 af als dierenartsassistente aan de VIVES hogeschool in Roeselare. Ze deed wat ervaring als assistente in dierenasielen en een schapenfokkerij. Ondertussen woont ze op een boogscheut van de praktijk in Ingelmunster en vervoegde ze ons team in de lente van 2020.

Thuis zorgt met hart en ziel voor haar jonge Duitse Spitz Obi en zorgt ze nu op de praktijk met hart en ziel voor jullie viervoeters.

Annelies Willaert

Annelies Willaert

dierenarts

Annelies studeerde af aan​ de Universiteit van Gent in 2012 en ging direct ervaring op doen in een echte dierenkliniek. Daarna werkte ze twee jaar in een eerstelijnspraktijk in het Kortrijkse om in april 2015 in Ingelmunster aan de slag te gaan. Annelies werkte twee jaar bij ons en startte daarna haar eigen praktijk op. Ondertussen komt ze nog steeds af en toe achter de schermen helpen.


Interesses: Interne geneeskunde, dermatologie, chirurgie

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!