Beste baasjes en beestjes,


Eerst en vooral willen we jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie opnieuw in ons stelden in 2021. We blijven ons dolgraag elke dag met hart en ziel inzetten voor jullie en jullie huisdieren. Onze praktijk blijft maar groeien - het doet ons enorm veel plezier te horen dat zoveel mensen tevreden zijn. Bedankt!

De keerzijde is wel dat de grote drukte van de afgelopen maanden ook wel wat zijn tol geëist heeft en daarom gaan wij even in pauzemodus vanaf vrijdagmiddag 24 december tem maandag 3 januari. Vergeet dus niet tijdig medicatie en/of voeding op te halen.

Hebben jullie in deze kerstperiode een dierenarts nodig? Geen enkel probleem. Wij vormen samen met een aantal buurtcollega's een wachtdienst. Je kan dus zeker terecht bij één van hen - ook op de feestdagen (wijzelf verzorgen zelf de wachtdienst op oudejaarsavond en nieuwjaardag). Je vindt meer uitleg en de nodige info op onze website.

Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan om online een afspraak te maken in het nieuwe jaar. Dat kan makkelijk via onze website.


Ten slotte willen jullie allemaal - diertjes en baasjes - een fantastische kerstperiode en een formidabel 2022 toewensen!


Kerst- en nieuwjaarsgroeten van jullie dierenartsenteam!


Astrid, Delphine & Dries 

DESKUNDIGE VERZORGING
VOOR UW HUISDIER

chirurgie • digitale radiologie
tandverzorging • hospitalisatie
echografie • orthopedie

Oostrozebekestraat 24 • 8770 Ingelmunster
T 051 31 50 64 • G
info@dierenartsgoegebeur.be

Lees meer