Belangrijke info over de werking van onze dierenartsenpraktijk


Beste klanten,


Ondertussen start de zoveelste week van deze coronacrisis. Een ongekende situatie die van zowel mens en dier ongeziene inspanningen vraagt. Toch hebben wij er alles aan gedaan om onze dienstverlening optimaal te behouden zodat we konden helpen waar nodig zodat de diergeneeskundige verzorging als het afleveren van levensnoodzakelijke medicatie en broodnodige dierenvoeding gegarandeerd werd.

Volgende week zullen wij op dezelfde manier blijven verder werken; dus enkel verzorging van dieren in nood, zieke dieren en/of dieren met pijn.

Vanaf maandag 4 mei zullen we wat soepeler worden met de selectie van onze patiënten en zullen we ook opnieuw preventieve diergeneeskunde uitvoeren maar blijven we wel even streng in onze hygiënische manier van werken. We sommen nog eens onze maatregelen op en zullen er wel streng op toezien dat ze ook nageleefd worden - dit is in het belang van de gezondheid van onze als jullie gezinnen.

Als je langskomt:

  • ​​Slechts 1 begeleider mag binnen met het dier en indien mogelijk geven wij de voorkeur aan het afzetten van jullie huisdier zodat wij het onderzoek alleen afhandelen.
  • Maximaal 2 mensen in de wachtzaal - blijf even buiten wachten tot er voldoende ruimte is aub.
  • Een mondmasker is verplicht bij het betreden van de dierenartsenpraktijk - afstand houden is helaas erg moeilijk.
  • Betaal met voorkeur elektronisch.
  • Respecteer een goede handhygiëne voor en na uw bezoek aan onze praktijk.
  • Er worden geen huisbezoeken gedaan - daar kunnen wij geen goede hygiëne en goede diergeneeskundige zorg garanderen.

Vaccineren en vooral ook beschermen tegen vlooien, teken en wormen blijft belangrijk! Aarzel dus niet om ons te contacteren indien je medicijnen nodig hebt.

Bescherm uw dier, maar aangezien heel wat gezondheidscontroles en check-ups uitgesteld werden, verwachten wij een grote drukte in de praktijk. We willen dan ook om wat begrip en respect vragen dat we zieke dieren en dringende operaties voorrang zullen geven en dat onze agenda het niet altijd zal toelaten om snel een afspraak te geven. We willen ook nog meegeven dat een vaccin bij een volwassen dier tot 12 weken later kan uitgesteld worden - het kan dus nog wat uitgesteld worden. 

Onze online afsprakenagenda zal met mondjesmaat open gaan; telefonisch een afspraak maken blijft natuurlijk altijd mogelijk.


Alvast heel erg bedankt - we zijn heel erg blij met de grote solidariteit en het begrip voor de soms erg lastige manier van werken met jullie geliefde huisdieren!


Jullie dierenartsen,


Dries & Astrid

 

DESKUNDIGE VERZORGING
VOOR UW HUISDIER

chirurgie • digitale radiologie
tandverzorging • hospitalisatie
echografie • orthopedie

Oostrozebekestraat 24 • 8770 Ingelmunster
T 051 31 50 64 • G
info@dierenartsgoegebeur.be

Lees meer