Bloedonderzoek

Labo

Bloedonderzoek geeft ons belangrijke informatie over de gezondheid van uw huisdier. Dankzij de IDEXX apparatuur in onze praktijk hebben we de mogelijkheid om deze onderzoeken snel - een bloedonderzoek duurt net geen 10 minuten - uit te voeren en de resultaten direct met u te bespreken. Dit zorgt ervoor dat wij sneller een correcte diagnose kunnen stellen en adequater kunnen optreden - ook bij spoedgevallen. Maar ook bij het opvolgen van chronische ziektes zoals suikerziekte, nierfalen of epilepsie kunnen we hierdoor veel korter op de bal spelen.

Onze verschillende geavanceerde toestellen zorgt voor een professioneel en betrouwbaar onderzoek van zowel rode, witte bloedcellen en bloedplaatjes (hematologie) als van de verschillende organen zoals nier, lever, gal, alvleesklier, als van verschillende elektrolieten, eiwitten, hormonen,...

Samen met een reeks SNAP-testen waarmee courante en minder courante infectieuze ziekten in bloed, urine of stoelgang kunnen diagnosticeren, zorgt dit ervoor dat wij op korte tijd een vrij compleet aanvullend onderzoek van de gezondheid van uw huisdier kunnen uitvoeren. Voor enkele heel specifieke testen blijven wij samenwerken met een extern labo waarin wij het volste vertrouwen hebben. Meer info of advies nodig?

U kan ons steeds telefonisch contacteren via 051 31 50 64 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!