Apotheek & voeding


APOTHEEK


Heeft u vragen over hoe u het best ontwormt of ontvlooit, of wat u het beste doet tegen haaruitval of stinkende oren; als het om medicijnen of voedselsupplementen voor uw huisdieren gaat, is uw dierenarts nog steeds uw beste raadgever.
Aarzel dus niet om uw vragen aan ons te stellen of eens langs te komen.

U kan dus altijd bij ons terecht om medicijnen aan te schaffen. Ook talrijke verzorgingsproducten of voedselsupplementen zijn in verschillende maten en gewichten verkrijgbaar; steeds aan een aantrekkelijke prijs.


VOEDING


Welke voeding geef ik mijn pup best? Wat mag mijn konijn best niet eten? Waarom vermagert mijn kat niet van die light voeding?

Wist u bijvoorbeeld dat er voeding bestaat aangepast aan de verschillende rassen? Of voeding voor honden of katten met gewrichtsproblemen? Of dat u in deze praktijk een klantenkaart krijgt voor de onderhoudsvoeding en u steeds korting krijgt?

Heeft u vragen over voeding, dan zijn wij ook graag uw adviseur.
Een goede voeding is nog steeds de hoeksteen van een gezond leven, net zoals onaangepaste voeding of voeding van slechte kwaliteit de nodige gezondheidsproblemen met zich kan meebrengen.

De praktijk heeft een ruime voorraad voeding voor gezonde dieren als voor dieren met een aandoening die aangepaste voeding vereist.BESTELFORMULIER


Alle producten kun je nu ook makkelijk online bestellen via de mijndieren app of via onderstaand formulier. Ideaal om uw bestelling te plaatsen en later gewoonweg te komen afhalen aan onze balie.
gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!