Consultaties na afspraak​

VANAF 1 JANUARI 2020 WERKEN WIJ ENKEL NOG NA AFSPRAAK.

Indien u of uw huisdier liever niet te lang wacht of indien er meer uitgebreide onderzoeken nodig zijn, is het makkelijk om telefonisch of via de website (binnenkort) een afspraak te maken.

Een consultatie na afspraak kan elke werkdag gemaakt worden tussen 8u30 en 11u30 en tussen 13u30 en 19u, behalve op vrijdag tot 18u.

We willen ook vriendelijk vragen om het tijdstip van de afspraak te respecteren. Zo voorkomt u dat de dierenarts nodeloos op u wacht en zorgt u ervoor dat de volgende afspraken mooi op tijd kunnen behandeld worden.

Indien u toch verhinderd bent, vragen wij u vriendelijk om de afspraak telefonisch te annuleren. Wij vragen dan ook uw begrip voor het feit dat wij afspraken die niet tijdig of correct werden geannuleerd kunnen in rekening brengen.

Wij beschikken ook over kattenbakjes die u kosteloos kan gebruiken om uw kat in alle veiligheid te transporteren.


Huisbezoek


Als een verplaatsing moeilijk is of u beschikt niet over vervoer, dan is een huisbezoek ook mogelijk. Wij vragen wel om een huisbezoek minimum 24u op voorhand af te spreken.

Hou er wel rekening mee dat wij veel minder goed uitgerust tijdens een huisbezoek en dat de meeste dieren zich veel moeilijker laten onderzoeken wanneer ze in hun eigen omgeving zijn. Voor dringende gevallen en ernstige aandoeningen komt u best naar de praktijk waar we veel sneller en efficiënter kunnen helpen.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!