Over ons

​Ons team bestaat uit drie dierenartsen die elke dag het beste willen voor uw huisdier. Elke dierenarts heeft zijn specifieke interessegebied en volgt regelmatig bijscholingscursussen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de diergeneeskunde.

Dries Goegebeur

Dries Goegebeur

dierenarts

Dries studeerde af in 2004 aan de Universiteit Gent en begon direct te werken in een eerstelijnspraktijk in het Brugse. Daarna volgde hij een bijscholingscursus chirurgie, traumatologie en neurologie in Engeland en Zwitserland om vervolgens een tijdje te werken in Nederland en Engeland. Terug in België deed Dries onder de vleugels van een ervaren team en enkele specialisten heel wat ervaring op in verschillende disciplines en kwam ook de voorliefde voor orthopedie en botchirurgie. In 2008 startte hij de praktijk op in Ingelmunster, terwijl hij freelance operaties deed voor collega's. Dries blijft intensieve bijscholingscursussen (orthopedische) chirurgie volgen, o.a. aan de universiteit van Leeds, Utrecht, Gent, Wenen, Londen en Milaan en blijft zo mateloos gefascineerd en gemotiveerd om huisdieren chirurgisch te helpen.

Daarnaast is Dries ondervoorzitter van SAVAB, een wetenschappelijke dierenartsenvereniging die bijscholing ondersteunt, dierenartsen up-to-date houdt en zelf congressen organiseert. Dries is ook lid van AOVet*, ESVOT**, VCOT***, de Vlaamse werkgroep orthopedie en voorheen ook van de Vlaamse werkgroep neurologie.

* global network of surgeons, scientists, and other relevant groups highly specialized in the field of veterinary surgery of the musculoskeletal system - ** European Society of Veterinary Orthopaedics and Traumatology - *** Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology​


Interesses: Orthopedie, chirurgie, neurologie

Annelies Willaert

Annelies Willaert

dierenarts

Annelies studeerde af aan​ de Universiteit van Gent in 2012 en ging direct ervaring op doen in een echte dierenkliniek. Daarna werkte ze twee jaar in een eerstelijnspraktijk in het Kortrijkse om in april 2015 in Ingelmunster aan de slag te gaan. Annelies werkte twee jaar bij ons en startte daarna haar eigen praktijk op. Ondertussen komt ze nog steeds af en toe achter de schermen helpen.


Interesses: Interne geneeskunde, dermatologie, chirurgie

Nathalie Vermander

Nathalie Vermander

dierenarts

Nathalie studeerde evenee​ns af in 2004 aan de Universiteit Gent en startte snel haar eigen praktijk op terwijl ze ook nog lange tijd ervaring opdeed in een dierenartsencentrum in Brugge. Nathalie kweekt met een een enorme passie en liefde zelf Golden Retrievers en heeft daarom natuurlijk een boontje voor voortplanting en verloskunde, waarvoor ze extra opleidingen ging volgen in Parijs en Nantes. Maar een interesse in knie- en heupchirurgie groeide ook uit tot gezonde ambitie voor orthopedische problemen. Nathalie volgde dezelfde opleidingen als Dries en is de vaste operatiepartner voor orthopedische chirurgie.


Interesses: Chirurgie, orthopedie, voortplanting & verloskunde

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!