Belangrijk bericht over de werking van onze dierenartsenpraktijk

fecava corna

Vanaf maandag 4 mei zullen we wat soepeler worden met de selectie van onze patiënten en zullen we ook opnieuw preventieve diergeneeskunde uitvoeren maar blijven we wel even streng in onze hygiënische manier van werken. We sommen nog eens onze maatregelen op en zullen er wel streng op toezien dat ze ook nageleefd worden - dit is in het belang van de gezondheid van onze als jullie gezinnen:

  • Slechts 1 begeleider mag binnen met het dier en indien mogelijk geven wij de voorkeur aan het afzetten van jullie huisdier zodat wij het onderzoek alleen afhandelen.
  • Maximaal 1 persoon in de wachtzaal - blijf even buiten wachten tot er voldoende ruimte is aub.
  • Een mondmasker is verplicht bij het betreden van de dierenartsenpraktijk - afstand houden is helaas erg moeilijk.
  • Betaal met voorkeur elektronisch.
  • Respecteer een goede handhygiëne voor en na uw bezoek aan onze praktijk.
  • Er worden geen huisbezoeken gedaan - daar kunnen wij geen goede hygiëne en goede diergeneeskundige zorg garanderen.

Vaccineren en vooral ook beschermen tegen vlooien, teken en wormen blijft belangrijk! Aarzel dus niet om ons te contacteren indien je medicijnen nodig hebt.

Bescherm uw dier, maar aangezien heel wat gezondheidscontroles en check-ups uitgesteld werden, verwachten wij een grote drukte in de praktijk. We willen dan ook om wat begrip en respect vragen dat we zieke dieren en dringende operaties voorrang zullen geven en dat onze agenda het niet altijd zal toelaten om snel een afspraak te geven. We willen ook nog meegeven dat een vaccin bij een volwassen dier tot 12 weken later kan uitgesteld worden - het kan dus nog wat uitgesteld worden.

Onze online afsprakenagenda zal met mondjesmaat open gaan; telefonisch een afspraak maken blijft natuurlijk altijd mogelijk.


Alvast heel erg bedankt - we zijn heel erg blij met de grote solidariteit en het begrip voor de soms erg lastige manier van werken met jullie geliefde huisdieren!


Jullie dierenartsen,


Dries & Astrid

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!