Adviezen omtrent Covid-19

veterinarian_holding_puppy.jpg.1440x960_q100_crop-scale_upscale

Beste klanten,

In deze bizarre tijden blijft uw dierenartsenpraktijk gewoon open – we blijven dus bereikbaar om voor uw huisdieren te kunnen zorgen.

Enkele adviezen:

  •  Indien u zelf ziek bent of mogelijks in contact zou gekomen zijn met iemand die ziek is, gelieve dan thuis te blijven, niet-dringende consultaties uit te stellen of iemand anders met uw huisdier te laten langskomen. Mocht u zelf positief testen op Covid-19 en u heeft onze praktijk bezocht, gelieve ons dan ook op de hoogte te stellen.
  • Indien u wenst langs te komen, respecteer dan het uur van uw afspraak en kom liefst alleen met uw huisdier. Te laat komen of met het ganse gezin komen verhoogt het aantal mensen in de wachtzaal.
  • Indien u medicatie en/of voeding nodig heeft, kom dan ook langs op afspraak. Misschien is het ook handig om direct een voorraad in te slaan zodat u niet telkens moet op en af komen.
  • Wij geven de voorkeur aan betalingen met bancontact.
  • Huisdieren zijn gelukkig niet vatbaar voor Covid-19. Het risico op een Covid-19-infectie via een huisdier is verwaarloosbaar.
  • Respecteer de algemene regels: goede handhygiëne, afstand bewaren en hoesten/niezen in een papieren zakdoekje of elleboog.

Wij zorgen er ook voor dat iedereen op afspraak komt en wat gespreid wordt over de dag zodat er geen overvolle wachtzaal is. Ook worden deuren, klinken, handvaten, betaalterminal,… telkens ontsmet tussen de consultaties.

Mochten er toch vragen zijn, we zijn altijd bereid om informatie te verschaffen.


Vriendelijke groeten,


Dries & Astrid
dierenartsen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!